bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,910.12 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.74 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 601.79 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 142.81 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527705 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46674 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149488 2.28%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Seda Türkmen Oldu

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün konuğu oyuncu Seda Türkmen oldu. Seda Türkmen ile sanattan, projelerinden ve NFT’lerden bahsedildi.

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz, Seda Türkmen’e NFT’ler ile ilgili bir fikrin var mı? diye sordu:

Seda Türkmen “Aslında bakıldığı zaman NFT ile ilgili pek bir fikrim yok. Bu arada ben ilgilenmiyorum ama arkadaşlarım bu alan ile ciddi şekilde ilgileniyor. Etrafımda NFT Art ile ilgilenen birçok kişi var. O alana video çeken arkadaşım var sahne tasarımı mezunu kendisi o bana sürekli anlatmaya çalışıyor her seferinde diyorum ki, bana anlatır mısın şu konuyu diyorum. Böyle dediğimde anlatıyorlar yolda kayboluyorum gibi düşün. Yani bakıldığı zaman çok yeni bir dünya aslında, az çok anlıyorum şunu anlıyorum; muhteşem yeni dünyada yeni Rönesans altın çağ gibi gibi düşünülüyor” şeklinde konuştu.

Ayrıca Seda Türkmen, NFT alanına ihtiyaç olduğunu vurguladı:

Seda Türkmen “NFT alanına ve yeniliğe ihtiyaç var. Çünkü yine konuştuğumuz gibi benim bir alanım olmadı tiyatro olarak söyleyeyim daha küçük sahnelerde olduğumuz için daha performansa dayalı işler geliştirmeye başladık. Çünkü daha fazla insana ulaşmak için insanlar yeni dönemde sahneye gelmiyorlar, dışarı çıkmak istemiyorlar bazen bunların alt metni okuduğumuz zaman sistematiği çok üzücü bir yere gidiyor. O yüzden güzel bir çıkış yolu bulmamız gerekiyor. Bu alan sanatçılar için çok şahane bir alan” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala