bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,845.30 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,918.05 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 583.68 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 144.57 5.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504024 2.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447796 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144595 3.83%

Brad Garlinghouse, Bitcoin Yatırımcılarını Hedef Aldı

brad garlinghouse bitcoin yatirimcilarini hedef aldi 2

Ripple şirketinin CEO’su Brad Garlinghouse, CNBC’ye açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada özellikle Bitcoin’e sıkı sıkıya bağlı olan yatırımcıları hedef aldı. Bunun yanında Garlinghouse, Bitcoin‘deki “kabilecilik” düşüncesinin kripto para endüstrisini geriye götürdüğünü belirtti.

Brad Garlinghouse, Bitcoin ve Kripto Para Piyasası Hakkında Konuştu

Blockchain firmasının CEO’su Ripple, Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri etrafındaki “kabileciliğin” kripto endüstrisini geriye götürdüğünü düşünüyor.

brad garlinghouse bitcoin yatirimcilarini hedef aldi 1

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, elinde bir miktar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) tuttuğunu söyledi:

Bitcoin’e sahibim, Ethereum’a sahibim, bazılarına da sahibim. Bu sektörün gelişmeye devam edeceğine kesinlikle inanıyorum. Kripto para birimleri yükselebilir.

Garlinghouse, ayrıca “Bu tür yaklaşımlar, kripto endüstrisinin Washington’da iyi temsil edilememesine neden oluyor” dedi.

Eski bir Yahoo yöneticisi olan Garlinghouse, bugün kripto endüstrisini 1990′ların sonu ve 2000′lerin başındaki dönem ile şu şekilde karşılaştırdı:

Yahoo başarılı oldu. eBay de öyle. Çünkü farklı sorunları çözüyorlar. Farklı kullanım alanları mevcuttu ve farklı kitleler ve farklı pazarlara ulaştılar.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Garlinghouse geçtiğimiz haftalarda SEC ile aralarında olan davada kazanmak için önemli ilerlemeler kaydettiklerini belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala