bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,804.56 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.54 0.76%
bnb
BNB (BNB) $ 590.74 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 0.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514427 2.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454107 2.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147575 1.31%

Bored Ape Yacht Club, Play-to-Earn NFT Oyununu Başlatacak

bored ape yacht club play to earn nft oyununu baslatacak

Sekiz aydan kısa bir süre içinde, ünlülerin ve Adidas gibi şirketlerin ortaklıkları ile Bored Ape Yat Club, en değerli ve en bilinen NFT projelerinden biri haline geldi. Şimdi ise BAYC işi bir adım daha öteye taşıyarak oyun sektörüne de giriyor.

NFT projesi Bored Ape Yacht Club‘ın yaratıcısı Yuga Labs, Animoca Brands ile ortaklaşa bir Play to Earn oyunu geliştireceğini duyurdu.

bored-ape-yacht-club-play-to-earn-nft-oyununu-baslatacak

Bored Ape Yacht Club’dan P2E NFT Oyunu

Oyunun 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlayan Bored Ape Yacht Club, oyunun P2E olacağı ve Bored Ape NFT’lerini üzerine kurulacağı dışında başka hiçbir ayrıntı açıklanmadı. 

Teaser görüntüye baktığımıza ise üzerinde Bored Ape Yacht Club logosu olan ve elektrikli bir muzu tutan robotik bir eli görüyoruz. Bundan yola çıkarak projenin muz odaklı bir kazan sistemi eklemesi oldukça olası.

Diğer taraftan Animoca Brands ve Yuga Labs, Bored Ape NFT’leri Ethereum’da basılmış olmasına rağmen, oyunun hangi Blockchain platformunda çalışacağını henüz açıklamadı.

Öyle ki son dönemde birçok Ethereum tabanlı oyun (özellikle de Axie Infinity), işlem ücretlerini en aza indirmek ve Ethereum’un kendi ana ağının kaldırabileceğinden daha hızlı işlemler sunmak için layer-2 ölçekleme çözümlerine gidiyor.

Son olarak Bored Ape Yacht Club oyununun NFT sahiplerine özel mi olacağı yoksa NFT sahiplerine de fayda sağlayacak şekilde herkesin oynayabileceği bir oyun mu olacağının henüz bilinmediğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala