bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

BNP Paribas, Kripto Saklama Hizmeti Sunacak

bnp paribas kripto saklama hizmeti sunacak

Fransa’nın en büyük bankası ve ülkemizde de Türk Ekonomi Bankası’nın ortaklarından olan BNP Paribas, kripto saklama hizmeti sunmaya hazırlanıyor. BNP Paribas bu hizmeti için kripto saklama uzmanı Metaco ile birlikte çalışacak.

Fransa’nın Dev Bankası BNP Paribas Kripto Endüstrisine Giriyor

Konu hakkında bilgisi olan kaynaklar tarafından yapılan açıklamaya göre, Fransa’nın en büyük bankası konumunda olan BNP Paribas, İsviçre dijital varlık saklama firması Metaco ile bir ortaklık kurarak kripto saklama alanına giriş yapıyor. Kripto para birimlerinin dünya genelinde hızla benimsenmesiyle birlikte, pek çok büyük banka kripto saklama hizmeti sunmaya başlıyor. Söz konusu dünyanın en büyük bankalarından olan BNP Paribas, kısa süre içerisinde müşterileri için kripto saklama hizmeti sunmaya başlayacak.

bnp paribas kripto saklama hizmeti sunacak 2

Konu hakkında BNP Paribas yorum yapmaktan kaçındı, Metaco da konu hakkında bir açıklama yapmadı. Yakın zamanda Fransa merkezli banka Societe Generale ile bir saklama teknolojisi anlaşması imzalayan Metaco, kripto alanına girmek isteyen bankalar ve kurumlar için en iyi sağlayıcı haline geliyor. Metaco kısa bir süre önce Citigroup ve daha önce BBVA, Zodia Custody, DBS ve UnionBank gibi şirketler de kripto saklama hizmetleri için anlaşma yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala