bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,570.96 3.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.53 3.33%
bnb
BNB (BNB) $ 564.56 3.13%
solana
Solana (SOL) $ 139.78 7.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52065 2.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461295 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13391 6.38%

BNB Chain’den Dolandırıcılıklar İçin Yeni Uygulama

bnb chainden dolandiriciliklar icin yeni uygulama

BNB Chain, Red Alarm isimli yeni bir özelliği duyurdu. Yeni özellikle birlikte BNB ağında bir projenin risk seviyeleri gerçek zamanlı değerlendirilecek ve kullanıcıların dolandırılmasının önlenmesi hedeflenecek.

BNB Chain Red Alarm İle DApp Güvenliğini Sağlayacak

Son dönemde Blockchain merkezli projelerde artan güvenlik endişeleri şirketlerin bu konudaki önlemlerini artırıyor. BNB Chain, Red Alarm isimli yeni bir özellikle yeni Web3 projelerini bulmak için DappBay platformu başlattığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, yeni uyarı bir projenin risk seviyelerini gerçek zamanlı olarak değerlendirmesini sağlıyor ve kullanıcıları potansiyel olarak tehlikeli merkezi olmayan uygulamalara (DApp’ler) karşı uyarıyor.

Red Alarm, DappBay tarafından sunulan ve kullanıcıların yatırımlarını dolandırıcılık ve dolandırıcılıktan korumak için yüksek riskli projeleri belirlemelerine yardımcı olacak bir sözleşme riski tarama aracı olarak duyuruldu. Kullanıcılar Red Alarm ile sözleşme adresinin mantıksal hata ya da dolandırıcılık risklerinin bulunup bulunmadığını kontrol edebilecek. BNB Chain’in baş yatırım yetkilisi Gwendolyn Regina, DappBay’in Binance Chain topluluğunun piyasa verilerini kullanarak merkezi olmayan finans (DeFi) ve takas edilemeyen tokenler (NFT) gibi yakın zamanda başlatılan en iyi projeleri listelemesine ve sıralamasına izin vereceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

En önemlisi Red Alarm özelliği ile kullanıcıların dolandırıcılardan bir adım önde olmalarına yardımcı olacak olması. Sistem, projelerle ilgili potansiyel riskleri hakkında gerçek zamanlı uyarılar sunarak, topluluğun bilinçli yatırım kararları vermesine imkan tanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala