bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Blockchain Şirketi Ripple, Kanada’daki İlk Ofisini Açtı

blockchain sirketi ripple kanadadaki ilk ofisini actihfs

Birçok kripto şirketi artan rekabet ortamında bir adım daha öne çıkabilmek adına faaliyetlerini sınır ötesine taşımak istiyor. Son olarak Blockchain şirketi Ripple da Kanada’daki ilk ofisini açarak, sınır ötesi planları için somut bir adım attı.

Ripple, Kanada’daki İlk Ofisini Açtığını Duyurdu

Kanada’nın Toronto kentinde açılan yeni ofis, şirketin ana mühendislik merkezi olarak hizmet verecek. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ülkenin en kalabalık şehri olan Toronto’nun birçok yeteneği bünyesinde barındırdığını söyledi.

blockchain sirketi ripple kanadadaki ilk ofisini actidsf

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Kripto ve Blockchain, mühendislere zor problemlerin üstesinden gelmek için inanılmaz bir fırsat sunuyor ve bu çözümlerin dünya çapında değer hareketini etkileme potansiyeli var. Neredeyse her finans kurumu, gelecekteki küresel finansal sistemlerimizi destekleyecek bu teknolojiden yararlanmak için kripto stratejisini geliştiriyor. 

Bunun yanında Garlinghouse yaptığı açıklamada, birçok yetenekli mühendisin kripto para birimi alanına girmek için geleneksel finanstan ayrıldığını söyledi.

Ayrıca Ripple, geçtiğimiz yıl Miami ve Dubai’de yeni ofisler açmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala