bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,671.52 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,884.67 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 565.86 3.98%
solana
Solana (SOL) $ 142.94 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499482 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429331 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146198 1.52%

Blockchain EXPO World, Öğrenciler ile Blockchain’i Bir Araya Getiriyor

Blockchain EXPO World Öğrenciler ile Blockchaini Bir Araya Getiriyor

Türkiye Blockchain ve kripto etkinlikleri söz konusu olduğunda en çok öne çıkan ülkeler arasında yer alıyor. Türkiye’nin ilk Blockchain teknolojileri fuarı olarak öne çıkan Blockchain Expo World de kapılarını katılımcılarına açıyor. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Blockchain Expo World, 22-25 Aralık tarihleri arasında üniversite öğrencileriyle Blockchain ekosistemini bir araya getiriyor.

Türkiye’nin İlk Blockchain Fuarı Blockchain Expo World Kapılarını Öğrencilere Açıyor

Türkiye Blockchain etkinlikleri söz konusu olduğunda öne çıkan ülkeler arasında yer alıyor. Sektörün en önemli konularının masaya yatırıldığı ve kripto ekosistemini çok daha hızlı bir şekilde geleceğe taşıyan bu etkinliklere Blockchain Expo World de katılıyor. 22-25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte, sadece üniversitelerin blockchain kulüplerine ücretsiz stant alanı ayrılacak ve öğrencilerin projelerini tanıtma ve sektörle buluşmasına olanak sunulacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) ev sahipliği yapacağı Expo World üç farklı salonda yaklaşık 16 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek. Blockchain Expo World’de alanında deneyimli birçok isim ağırlanırken birçok kamu kuruluşu da destekçi veya katılımcı olarak fuardaki yerini alacak. Ekosistemdeki deneyimli isimler, Talk Expo’da düzenlenecek olan söyleşi, panel ve konferanslarla genç isimlere deneyimlerini aktaracak. Bu sayede, Türkiye ekosistemindeki gençlere değerli bilgiler aktarılırken nitelikli insan kaynağı yetiştirme doğrultusunda da önemli bir adım atılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala