bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,280.95 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,253.48 3.25%
bnb
BNB (BNB) $ 593.40 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 141.12 1.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519846 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465003 0.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147867 1.42%

Blockchain.com CEO’su: ‘Kripto kredi piyasalarının geri dönüşü yok’

ffc

Kripto para sektöründe birçok isim sektör hakkında değerlendirmeler yapıyor. Bu kez bir değerlendirmede bulunan isim Blockchain.com CEO’su Peter Smith oldu. Blockchain.com CEO’su Peter Smith, geçen hafta düzenlediği bir konferansta, Three Arrows Capital’in çöküşünden önce kripto paranın yüksek güvene sahip bir ortam olduğunu ancak piyasanın artık karşı taraf riski konusunda gerçekten gergin olduğunu söyledi.

Blockchain.com CEO’su kripto kredi piyasalarının aynı şekilde geri döneceğini düşünmüyor

Kripto para sektörünün Blockchain.com’daki en büyük kredi sağlayıcılarından birinin kurucu ortağı ve CEO’su Peter Smith, kripto kredi piyasalarının yakın zamanda bir geri dönüş yapacağını düşünmüyor.

ffc

Blockchain.com CEO’su Peter Smith

Bununla beraber Blockchain.com, bir yıldan biraz fazla bir süre önce iflasa sürüklenmeden önce, başarısız olan hedge fonu Three Arrows Capital’e büyük borç verenlerden biriydi. O dönemde Smith, hissedarlara yazdığı bir mektupta, şirketin gruba verdiği kredilerde 270 milyon dolarlık bir zararla karşı karşıya olduğunu söylemişti.

Blockchain.com CEO’su Peter Smith konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

“Kredi piyasalarının aynı şekilde geri döndüğünü görmüyorum. TradFi’deki modelleri kriptoya uygulamanın işe yaramayacağını düşünüyorum. Sanırım kredinin aşırı teminatlı kaldığını göreceksiniz, bugün çoğu kredi anlaşmasının yapıldığı yer de budur”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala