bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek Mi?

bitcoinde dusus devam edecek mi 1

BTCHaber TV Canlı Yayın programında bu akşam “Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek Mi?” sorusuna cevap aranıyor. Canlı yayınlanacak programda, Konuğumuz Erce Arslan olacak. BTC Haber TV YouTube Kanalında izleyiyle buluşacak Arslan, kripto para piyasasındaki son gelişmeleri ele alacak.

Coin’lerde en çok merak edilen soruların yanıt bulacağı program bu akşam saat 21.00’de ekranlarda olacak. Kripto topluluğunun ilgi ile takip ettiği isim Erce Arslan, başta Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) olmak üzere kripto paralarda grafik analizi yapacak.

Bitcoin’de Düşüş Devam Edecek Mi, İbre Değişecek Mi?

Bugünkü canlı yayınımızda Bitcoin’de son hafta görülen ve devam eden süreçteki düşüş trendleri programın ana eksenini oluşturuyor. 

Programda, Rusya-Ukrayna krizinin Bitcoin ve altcoin‘ler üzerindeki etkileri de konuşulacak.

Ayrıca, Arslan’ın konuk olacağı bu yayında, Mart’ta gelecek Fed kararının etkisi yine tartışılacak bir diğer konu başlığı olarak öne çıkıyor.

Program boyunca “Bitcoin’de daha düşük seviyeler gelir mi? Grafik toparlayacak mı? İşaret seviyeler neresi?” sorularına da cevap aranacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala