bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Bitcoin Madencisi Argo’nun Hisseleri Yeniden Yükseldi

bitcoin madencisi argonun hisseleri yeniden yukseldi

Zor durumdaki Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain’in geçtiğimiz aylarda Nasdaq borsasında hisseleri askıya alınmıştı. Argo Blockchain’in hisseleri Nasdaq üzerinde listelenmeye yeniden başladı.

Argo Blockchain Hisseleri Yeniden Değer Kazandı

Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain’in Nasdaq borsasında işlem gören hisseleri askıya alınmıştı. Şirket bir süredir Nasdaq üzerinde işlem görmüyordu. Argo Blockchain’in hisseleri, şirketin iflastan kaçınmak için Aralık 2023 sonunda Galaxy Digital ile yaptığı anlaşma ve Bitcoin fiyatındaki artış sonrasında Nasdaq listeleme hakkını yeniden kazandı.

Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda hala askıda olan Argo tarafından yapılan son açıklamada hisseleri için yapılan tekliflerin 10 gün üst üste 1 doların üzerinde kalmasının ardından 13 Ocak’ta hisselerini Nasdaq’ta işlem görme şartlarını karşıladığını belirtti.

bitcoin madencisi argonun hisseleri yeniden yukseldi 2

Madencilik şirketi Argo Blockchain’in hisseleri, acımasız geçen kripto kışının ardından 16 Aralık’ta hisse fiyatının 0.38 dolara kadar düştüğü için borsada işlem görme hakkını kaybetmişti. Artan maliyetler ve enerji fiyatlarının yanında Bitcoin fiyatlarında yaşanan düşüşle birlikte Argo Blockchain iflas etmeye yaklaşmıştı.

Geçtiğimiz ayın sonlarında Argo Blockchain Teksas’taki Helios madencilik tesisini Michael Novogratz’ın kripto merkezli finansal hizmet şirketi olan Galaxy Digital’e 65 milyon dolar nakit ve 35 milyon dolarlık bir kredi karşılığında satmayı kabuk etmesiyle birlikte iflas etmekten kıl payı kurtulmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala