bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

BinanceUS, Nakit Ödeme Almak için Banka Bulmakta Güçlük Yaşıyor

binanceus nakit odeme almak icin banka bulmakta gucluk yasiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD operasyonlarını yöneten BinanceUS, zorlu günler geçiriyor. Şirket, müşterilerinin nakit ödemelerini kabul etmek için banka bulmakta sorunlar yaşıyor.

BinanceUS’un Banka Krizi Devam Ediyor

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’in ABD bölümü BinanceUS’un banka krizi devam ediyor. Konu hakkında bilgi sahibi olan kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, BinanceUS, Signature Bank’ın başarısızlığının ardından müşterilerinin nakit ödemeleri için yeni bir banka bulmakta zorlanıyor.

binanceus nakit odeme almak icin banka bulmakta gucluk yasiyor 2

BinanceUS kullanıcıları dolar mevduatlarını daha önce Signature Bank ve Silvergate Bank’a gönderilmişti. BinanceUS internet sitesine göre her ikisi de kripto şirketlerinin dostu olarak görünen Silvergate ve Signature’ın başarısızlıklarının ardından pek çok kripto şirketi yeni bankacılık ortakları bulmak adına acele etmeye başladı.

BinanceUS, geçici bir önlem olarak kendi adına fon toplamak adına en az bir aracı kullanıyor. Kullanıcılar, paranın aracı bankalarda tutulduğu için para gönderme ve taşıma süreçlerinde yavaşlıklar yaşanabileceğini dile getirdi.

Bununla birlikte BinanceUS için temel zorluk, müşterilerinin dolar varlıklarını doğrudan elinde tutacak yeni bir bankacılık ortağı bulmak olarak ifade edilebilir. BinanceUS’un bu konuda nasıl bir çözüm üreteceği henüz belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala