bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,951.67 1.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,217.08 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 4.49%
solana
Solana (SOL) $ 153.83 2.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532433 0.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509588 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160222 0.63%

FDIC Cephesinden Yeni Bir Signature Bank ve Silicon Valley Bank Hamlesi

fdic cephesinden yeni bir signature bank ve silicon valley bank hamlesi

Amerika Birleşik Devletleri’nin bankacılık alanındaki düzenleyicisi konumunda olan Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), Signature Bank ve Silicon Valley Bank hakkında yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Son olarak Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), Signature Bank ve Silicon Valley Bank’ın iflas etmesinden sonra, alacaklı olarak tuttuğu menkul kıymetler portföylerini satmak için BlackRock Inc. ile anlaştı.

FDIC, Financial Market Advisory için Anlaştı

Amerika Birleşik Devletleri’nin son yıllardaki en büyük bankacılık başarısızlıklarından olan Signature Bank ve Silicon Valley Bank hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Düzenleyici kurum olan Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), BlackRock ile Silicon Valley Bank ve Signature’ün varlıklarını satmaya aracılık etmesi konusunda anlaştı.

fdic cephesinden yeni bir signature bank ve silicon valley bank hamlesi 2

Düzenleyici kurum tarafından yapılan açıklamada iki portföyün nominal değerlerinin yaklaşık 27 milyar dolar ve 87 milyar dolar olduğunu belirtti. Bununla birlikte Federal Mevduat Sigorta Kurumu’nun (FDIC) daha önce iki bankanın yeni sahiplerinin reddettiği menkul kıymet portföylerini satmak için danışmanlar tuttuğu iddia edilmişti. Son olarak kısa bir süre önce FDIC, Signature Bank’ın iflasının ardından alacaklıda tutulan yaklaşık 60 milyar dolarlık bir kredi portföyü için pazarlama sürecini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala