bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,794.09 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.61 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 598.33 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 141.88 1.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519128 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466061 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148194 0.35%

Binance’in FTX’i Devralması Sürecinde Yeni Gelişme

binancein ftxi devralmasi surecinde yeni gelisme

Binance ve FTX arasında yaşanan gelişmelere yenileri ekleniyor. Konuya aşina kişinin aktardıklarına göre Binance, FTX’i kurtarma planından geri çekilebilir ve kripto endüstrisinde yeni bir çöküşün başlangıcı olabilir.

Binance’in FTX’i Kurtarma Planı, Beklendiği Gibi İlerlemiyor

Kaynaklara göre Binance, FTX’in mali raporlarını gözden geçirdikten sonra zorlu bir süreçte olan şirketi satın alma kararında değişikliğe gidebilir.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Binance CEO’su Changpeng Zhao, rakip kripto para borsası FTX’in tam satın alımı için bir bağlayıcı niteliği olmayan niyet mektubu imzaladığını açıkladı. İmzalanan bu niyet mektubuyla Binance’in FTX varlıklarını inceleyip, satın alma sürecini bu verilere göre ilerletmesi bekleniyordu.

Konuya aşina kişinin açıklamasına göre kripto para borsası FTX’in dahili verilerini ve kredi taahhütlerini gözden geçirme sürecinin ilk yarım gününde Binance, satın alma sürecini tamamlamaya şiddetli bir şekilde karşı çıktı. Konu hakkında Binance ve FTX cephesinde resmi bir açıklama şimdilik gelmedi.

Binance’in FTX’i kurtarma planında yaşanabilecek bir olumsuzluk ihtimali dahi kripto para piyasasını olumsuz etkiledi. Bitcoin (BTC), haberin yazımı esnasında 17.030 dolardan işlem görürken Ether (ETH) 1.168 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala