bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

Binance.US, Eski PayPal Yöneticisini CFO Olarak İşe Aldı

binance us eski paypal yoneticisini cfo olarak ise aldi

Kripto para piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Önde gelen kripto para borsalarında biri olan Binance’in ABD kolu Binance.US’ten yeni bir hamle geldi.

Binance.US Ekibine, Yeni Bir CFO Katıldı

Küresel kripto borsası Binance‘in Amerika kolu Binance.US, kamu piyasalarında gelecekteki potansiyelin oluşması için şirkete yeni bir baş finans görevlisi (CFO) atadı.

binance us eski paypal yoneticisini cfo olarak ise aldi

Fintech şirketi Acorns’un eski CFO’su ve COO’su olan Jasmine Lee, Binance.US ekibine CFO olarak katıldı, Acorns’tan önce Lee, PayPal’da tüketici ürünleri grubunun CFO’su ve COO’suydu.

Binance.US‘ta Lee, şirketin finansal operasyonlarını, muhasebesini, yatırımcı ilişkilerini, hazineyi ve vergiyi denetleyecek. Bugünkü açıklamada Lee’nin şirketin nihai bir halka arza (IPO) hazırlanmasına yardımcı olacağını söyleyen Binance.US başkanı ve CEO’su Brian Shroder‘a rapor verecek. Shroder, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Jasmine Lee’nin PayPal’daki deneyimi, önümüzdeki yıllarda halka arz yolumuzu çizerken çok değerli olacak.

Lee, Binance.US’ta sürekli büyüyerek gelecekte halka arz yolu için güçlü bir temel oluşturan bir finans departmanı kurmayı dört gözle beklediğini söyledi.

Binance.US’a şirketin ne zaman halka açılacağı sorusu yöneltildi. Bir Binance.US sözcüsü “önümüzdeki 2-3 yıl içinde” dedi. İlk olarak geçen yıl halka arz planlarını açıklayan şirket, sözcüye göre hisselerini hangi borsada listeleyeceğine henüz karar vermedi. Binance.US’un rakibi Coinbase ise Nisan 2021’den beri Nasdaq’ta listeleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala