bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

Binance, TikTok’un 1 Numarası ile Anlaştı: Khaby Lame

Binance TikTokun 1 Numarasi ile Anlaşti

Kripto para sektörü her ne kadar fiyat bazında en iyi zamanında olmasa da sektör bazında hızla büyümeye devam ediyor. Son dönemde işbirliklerini artıran kripto para borsası Binance ise yeni ortaklıkları ile kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Yakın zamanda ünlü futbol oyuncusu Cristiano Ronaldo ile işbirliğini duyuran Binance, bu sefer de ünlü TikTok fenomeni Khaby Lame ile anlaştı.

Binance Khaby Lame ile İşbirlikliğini Duyurdu

Kripto para borsası Binance, son dönemde oldukça agresif bir büyüme stratejisi izliyor. Özellikle son dönemde yaptığı işbirliği ve ortaklıklar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran borsa, kripto piyasalarındaki artan rekabette ön plana çıkmaya çalışıyor.

Diğer taraftan birçok borsanın kripto para piyasalarında yaşanan düşüş sonrası sarsılması, rekabette yönün farklı bir şekilde ilerlemesine neden oluyor.

Diğer taraftan TikTok’un en fazla takipçiye sahip fenomeni olan Khaby Lame’in borsa ile ortaklaşa yeni NFT projeleri gerçekleştireceğini de belirtelim. Bu ortaklık ile birlikte Khaby, Binance’in yeni marka elçisi olacak.

Khaby Lame’in şu anda TikTok’ta 144.9 milyon takipçisi bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala