bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Binance, Cristiano Ronaldo ile NFT Koleksiyonu Çıkarıyor

Binance Cristiano Ronaldo ile NFT Koleksiyonu Çikariyor

Futbol ve kripto sektörü son yıllarda güçlü bir bağ kurmuş durumda. Son olarak iki sektöründe akla ilk gelen isimlerinden olan Binance ve Cristiano Ronaldo, bir NFT koleksiyonu için el sıkıştı. Borsa ve ünlü futbolcu, yakın dönemde NFT koleksiyonu çıkaracak.

Binance ve Cristiano Ronaldo’dan NFT Koleksiyonu

NFT sektörü her ne kadar 2021’in sonu ve 2022’nin başında olduğu kadar ivmeli olmasa da hızla gelişmeye devam ediyor. Özellikle popüler koleksiyonların sayısında artış ve beraberinde gelen yatırımcı günü, sektörün hacmen çok daha büyük bir hâl almasına neden oluyor.

Son olarak popüler kripto para borsalarından biri olan Binance‘in futbol sektörüne göz kırparak attığı bu adım, NFT sektörünün çok daha geniş kitlelere ulaşması açısından oldukça önemli. Öyle ki Ronaldo, en fazla takipçisi olan futbolculardan birisi. Instagram üzerinde yaklaşık olarak 458 milyon takipçisi olan futbolcu, Twitter üzerinde ise 100 milyon aşkın takipçiye sahip durumda.

Bu denli büyük takipçi kitlesi olan birisiyle atılan bu adım, kripto sektörü açısından da oldukça önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala