bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,472.27 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.30 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 604.24 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524234 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473242 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150194 0.26%

Binance, Swipe’ın Kalan Hisselerini de Alacağını Açıkladı

binance swipein kalan hisselerini de alacagini acikladi

Binance, fiat ve kripto para dünyası arasında bir köprü oluşturmaya çalışan bir platform olan Swipe’ın kalan hisselerini de alacağını açıkladı. Bunun yanında Binance, Swipe’ın çoğunluk hisselerini de 2020 yılının Temmuz ayında satın almıştı.

Hatırlatmak gerekirse Swipe; müşterilerin kripto para birimlerini dünya çapında 70 milyondan fazla yerde harcamasına olanak tanıyor. Bu satın alma ile birlikte Binance’in benzer kripto hizmetleri sunan PayPal ve Mastercard gibi şirketler ile rekabet etmesini kolaylaştıracak.

Binance Swipe’ın Kalan Hisselerini de Alacak

Kripto para borsası Binance‘in Swipe’ın kalan hisselerini de alacağını duyurmasından sonra; Swipe CEO’su Joselito Lizarondo’nun da görevini bırakacağı belirtildi. Binance konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Binance, dünya çapında 70 milyondan fazla yerde anında kripto para harcamasına şans tanıyan, kripto para Visa kart çıkarma platformu Swipe’ın kalan hisselerini de satın alacak.

binance swipein kalan hisselerini de alacagini acikladi 2

Swipe, Binance’in kart programı yöneticisi ve teknoloji platformu olarak görev yapıyor. Bunun yanında Swipe izin verilen bölgelerde kart çıkarmak için ortaklarımızla birlikte iş birliği de yapıyor.

Ayrıca Binance’in resmi açıklamasının ardından ise Swipe’ın kendi tokenı olan SXP’de yüzde 30’luk bir yükseliş kaydetti. Son olarak haberin yazımı esnasında Swipe (SXP) CoinMarketCap verilerine göre; 1,92 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala