bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,944.13 1.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 601.48 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 141.97 3.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527452 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466823 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148764 3.10%

Binance CEO’su Rusya’nın Kripto Ödemeleri Yasallaştıracağını Açıkladı

Binance CEOsu Rusyanin Kripto Ödemeleri Yasallaştiracağini Açikladi

Kısa bir süre önce Rusya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Afrika ülkeleri ile gerçekleştireceği ticarette ödemelerin kripto para birimleri ile yapılmasını önerdiğini sizlerle paylaşmıştık. Son olarak Rusya nezdinde önemli bir gelişme daha yaşandı. Kripto borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Rusya hakkında önemli bir açıklama yaptı.

Binance CEO'su Rusya'nın Kripto Ödemeleri Yasallaştıracağını Açıkladı

Binance CEO’su Rusyanın Kriptoyu Yasallaştıracağını İddia Etti

Kripto sektörü özellikle Ukrayna’ya saldırması üzerinde Rusya için oldukça önemli bir konu haline geldi. Özellikle birçok ülkenin Rusya’ya ağır yaptırımlar uygulaması üzerine gelen SWIFT yaptırımı, gözleri kriptoya çevirdi. Küresel düzenleyiciler kriptonun Rusya’nın yaptırımları delmesi için bir araç olabileceğini iddia etse de, sektörden birçok isim bunun pek olası ve mantıklı olmadığını söyledi.

Diğer taraftan Rusya tarafında zincir üstü veriler incelendiğinde ise küçük yatırımcıların sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Bu da Rusya’nın yaptırımları delmesi endişelerini yeniden gündeme getirdi.

Tüm bu gelişme ve tartışmalar süre gelirken hem Rusya Ticaret ve Sanayi Odası’nın, hem de Binance CEO’sunun haberi, akıllara yeniden kriptoyu getirdi. Şu anda resmi bir açıklama yapılmasa da kripto topluluğu tarafından yakın zamanda Rusya’dan bir kripto adımı bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala