bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,812.10 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.38 0.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.87 2.67%
solana
Solana (SOL) $ 139.22 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525627 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462522 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 2.68%

Binance CEO’su Piyasadaki Düşüş Hakkında Değerlendirmede Bulundu

binance ceosu piyasadaki dusus hakkinda degerlendirmede bulundu

Bilindiği üzere lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 30 bin dolar seviyelerine kadar gerilemesi ile beraber genel olarak kripto para piyasası da düşüşe geçmiş durumda. Piyasanın bu ani düşüşü ile ilgili olarak kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao da konu ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulundu.

Binance CEO’su Piyasa Düşüşünde Yatırımcıları Duygularını Kontrol Etmeye Çağırdı

Binance CEO’su Changpeng Zhao kripto para piyasasının son durumu hakkında değerlendirmede bulunurken piyasayı saran aşırı korkunun içinde yatırımcıları duygularını kontrol etmeye çağırdı.

Changpeng Zhao, Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

Duygular. Bir düşüş sırasında paniklerseniz, muhtemelen fazla yatırım yapmışsınızdır. Yatırım boyutunuzu 2 kat veya 10 kat azaltmayı deneyin. Duygularınızı kontrol etmek için çok daha iyi bir konumda olacaksınız. Sadece duygularınızla başa çıkabildiğiniz zaman pozisyonunuzu yükseltin.

CZ, ayrıca bu düşüşün anlık bir düşüşten başka bir şey olmayacağını iddia ederek, yatırımcıların endişelerini gidermeye çalıştı.

Son olarak Bitcoin’in (BTC) son durumuna bir bakalım. Bitcoin (BTC) haberin yazımı esnasında Coingecko verilerine göre; 31.670,55 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala