bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,926.13 1.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,319.86 6.43%
bnb
BNB (BNB) $ 601.24 1.37%
solana
Solana (SOL) $ 143.56 5.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52308 1.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475014 4.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150014 3.32%

Ben Armstrong, Ripple’ın Davayı Kazanacağını Söyledi

Rekor Seviyede XRP Kilidi Acildi Neler Oluyor

Son dönemde birçok isim 2023’ten beklentilerini açıkladı. Popüler kripto yatırımcısı Ben Armstrong, yeni yılda beklediği iki önemli olayı açıkladı. Bu olaylardan en dikkat çekeni, Ripple (XRP) hakkında zafer beklentisi oldu.

Ben Armstrong, Ripple Hakkında Açıklama Yaptı

Kripto blog yazarı ve XRP yanlısı aktivist Ben Armstrong, 2023 için son derece iyimser bir tahmin paylaştı. Bitboy lakaplı Ben Armstrong, 2023 yılında Ripple (XRP) davasının zaferle sonuçlanacağını ve SEC başkanının istifa edeceğini belirtti.

Armstrong’a göre yeni yıl, düzenleyicinin mevcut başkanı Gary Gensler’in istifa etmek zorunda bırakılacağı yıl olmalıdır. Geçen yılın başlarında, kripto para borsası FTX’in çöküşünden önce bile sosyal medyada benzer çağrılar yapılmıştı.

Başka bir XRP yanlısı aktivist ve kripto avukatı John Deaton biraz farklı bir tablo görüyor. Sorunun, XRP topluluğundaki birçok kişinin umduğu mahkeme öncesi anlaşma olmaksızın bir yargıç tarafından karara bağlanacağına inanıyor Böyle bir sonuç, kriptonun davayı kazanma şansını daha belirsiz hale getirir. Deaton’a göre Gensler, davada hiçbir şekilde taviz vermeyecek ve XRP’nin menkul kıymet olmadığını kabul edecek.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala