bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,902.66 7.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,019.92 4.43%
bnb
BNB (BNB) $ 586.70 3.38%
solana
Solana (SOL) $ 156.26 9.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51864 2.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453929 5.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155652 6.79%

Beam, Avalanche’da Oyun Merkezi Olmayı Hedefliyor

beam avalancheda oyun merkezi olmayi hedefliyor

Avalanche, Blockchain alanındaki hamlelerine devam ediyor. Kısa bir süre önce Wall Street devleri ile yeni bir ortaklık kurduğunu açıklayan Avalanche, oyun alanınki büyümeleri de önemsiyor.

Merit Circle’dan Yeni Avalanche Alt Ağı

Merit Circle, merkezi olmayan bağımsız organizasyonunuzdan yeni bir gelişmenin duyurusunu yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, çeşitli Web3 oyunlarına ev sahipliği yapmayı amaçlayan oyun odaklı bir Blockchain ağı olan Beam’in duyurusu yapıldı.

beam avalancheda oyun merkezi olmayi hedefliyor 2

Son dönemlerin popüler konularından birisi olan Metaverse odaklı DAO, Beam’in doğrudan oyunculara ve oyun geliştiricilerine yönelik bir Layer-1 Blockchain ağı ve Ethereum rakibi olan Avalanche tarafından desteklenen bağımsız bir Blockchain ağı olduğunu ifade etti. Şirket tarafından Medium üzerinden yapılan bir açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Akıllı sözleşmelerden gasla optimize edilen işlemlere, varlık yönetimine, Web2 oyunları ve Pazar yerleri için oracle’lara kadar her şey Beam’de sağlanabiliyor. Bu nedenle Beam, gelişicilerin oyunlarına odaklanmasına olanak sağlıyor.

Son olarak Beam ağının arkasındaki geliştiricisi olan Merit Circle, Beam Blockchain ağının, “60’ın üzerinde ortak oyun, düzinelerce katkıda bulunan geliştirici, araç ve yatırımcılardan oluşan güçlü bir Blockchain ağı olduğunu” ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala