bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Barclays, Kripto Şirketi Copper’a Yatırım Yaptı

barclays kripto sirketi coppera yatirim yapti

Kripto endüstrisinde yaşanan düşüşler, yeni fırsatları doğuruyor. Bu fırsatları değerlendirmek isteyen dünyanın en büyük finans grubu şirketlerinden birisi olan Barclays, kripto şirketi Copper’a yatırım yaptı.

Barclays Kripto Şirketlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

İngiltere merkezli dünyanın en büyük finans şirketlerinden birisi olan Barclays, kripto şirketlerine yatırım yapmayı sürdürüyor. Şirket, kripto endüstrisinde yaşanan iflasların ve sarsılmaların devam ettiği günümüzde, kripto para biriminde önde gelen isimlerden birisi olan Copper’a yatırım yaptı. İngiltere’nin eski başbakanlarından olan Lord Hammond’ın danışmanı olduğu Copper için bir finansman turuna katılan Barclays, şirkete yatırım yaptı.

barclays kripto sirketi coppera yatirim yapti 2

Yatırım sürecinin birkaç güç içinde tamamlanması beklenirken, Barclays’ın Copper’a ne kadar yatırım yaptığı şimdilik bilinmiyor. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. Copper, 2018 yılında Dmitry Tokarev tarafından benimsenmişti. LocalGlobe, Dawn Capital ve MMC Ventures gibi küresel risk sermayesi endüstrisinin büyük isimlerinden yatırım almıştı. Bu yılın başında son yatırımlarda en az 3 milyar sterlinlik değerlendirmeyi hedefleyen şirket, daha sonrasında yatırım çekme çalışmalarına hız vermişti. Three Arrows Capital ve Celsius şirketlerinin iflas başvurusu bulunduğu ortamda bu yatırımın önemi artıyor. Son olarak konu hakkında Barclays ve Copper yorum yapmaktan kaçındı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala