bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,232.67 2.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,006.01 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 582.02 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 145.48 5.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528011 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465105 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148128 5.18%

Barcelona, WhiteBIT İle Küresel Ortaklık Anlaşması İmzaladı

barcelona whitebit ilke kuresel ortaklik anlasmasi imzaladi 2

Kripto para borsaları tanınırlığını artırmak adına yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Son olarak Avrupa’nın en başarılı spor kulüplerinden olan FC Barcelona ile kripto para borsası WhiteBIT bir ortaklık anlaşması imzaladı.

FC Barcelona İle WhiteBIT Ortak Oldu

Avrupa’nın en başarılı futbol kulüplerinden birisi olan FC Barcelona, kripto para borsası WhiteBIT ile bir anlaşma imzaladı. Kripto para borsası WhiteBIT bu ortaklıkla birlikte Haziran 2025’e kadar ekibin Resmi Cryptocurrency Exchange ortağı olarak hizmet verecek.

barcelona whitebit ilke kuresel ortaklik anlasmasi imzaladi

Futbol devi FC Barcelona, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, WhiteBIT ile ortaklığın ticari stratejisini destekleyeceğini ve “hem sahada hem de saha dışında bir ölçüt” olarak kripto para borsasının “uluslararası genişlemesini” pekiştireceğini iddia etti.

WhiteBIT ve FC Barcelona, kripto para katılımcılarını ve futbol hayranlarını bir araya getirmek için çeşitli çevrimiçi ve çevrimdışı etkinlikler sunmayı amaçlıyor. Borsa ayrıca Barcelona’nın hentbol, ​​basketbol, ​​tekerlekli hokey ve futsal takımlarıyla da iş birliği yapacak. Konu hakkında açıklama yapan FC Barcelona Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Juli Guiu şu ifadeleri kullandı:

Kulübün yenilik taahhüdünün bir başka örneği olarak bu yeni ortaklığı duyurmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Kurulan bu ortaklık kulübü daha da güçlendirirken, daha rekabetçi olan kripto para alanında ortağımıza da katkı sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala