bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,217.94 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.00 2.91%
bnb
BNB (BNB) $ 595.33 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 141.00 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5186 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46447 0.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147713 1.25%

BaFin, Rtcoin’in Almanya’da Lisanslı Olmadığını İddia Ediyor

bafin rtcoinin almanyada lisansli olmadigini iddia ediyorxfffds

Kripto para sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan son haberlere göre; Almanya’nın mali düzenleyicisi BaFin, yaptığı açıklamada, kripto borsa platformu Rtcoin‘in ülkede faaliyet gösterme yetkisi olmadığı konusunda uyardı.

BaFin, Rtcoin Lisansı Konusunda Uyardı

BaFin, Rtcoin’in Almanya’da tanınan bir kripto borsası olmadığı konusunda uyarıyor. Rtcoin, diğer dört yargı alanında ofisleri olduğunu iddia eden Cayman Adaları merkezli bir kripto borsası.

bafin rtcoinin almanyada lisansli olmadigini iddia ediyorsdffd

BaFin, Rtcoin’in ülkede finansla ilgili hizmetleri yürütmek için KWG kapsamında kayıtlı olmadığını söyledi. KWG veya “Kreditwesengesetz”, bankacılık ve finansal hizmetler sağlayan kuruluşların faaliyetlerine rehberlik eden Almanya’nın Banka Yasasıdır. Almanya’da faaliyet gösteren kripto para borsaları da bu düzenlemelerin kapsamına giriyor.

Son olarak bununla birlikte, Rtcoin, Mali Davranış Otoritesi’nin Birleşik Krallık’ta kayıtlı şirketler veya geçici kaydı olan şirketler listesinde görünmüyor. Kripto borsası, FCA’nın Birleşik Krallık’ta faaliyet gösteren ve FCA’nın bildiği ancak düzenleyici kuruma kayıtlı olmayan firmaları detaylandıran kayıtsız kripto şirketleri listesinde bile yer almıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala