bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Aztec Network, Gizlilik Odaklı Layer 2 Güncellemesi Sunuyor

aztec yeni bir gizlilik odakli layer 2 guncellemesi sunuyorfgs

Kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişme kaydederken, bu alandaki güncellemeler de artış göstermeye başladı. Aztec Network, Ethereum‘daki Layer 2 toplama çözümünü “Connect” adlı yeni bir sürüme güncelleyecek. Akıllı sözleşme veri gizliliğine odaklanan bu yeni güncelleme bugün yayınlanacak. 

Aztec, Gizlilik Odaklı DeFi’yi Tanıtmak için Layer 2 Ağını Güncelliyor

Akıllı sözleşme veri gizliliğine odaklanan Connect’in piyasaya sürülmesiyle Aztek ekibi, Connect’i Optimism, Arbitrum ve StarkWare gibi rakip layer 2’lere gizliliği koruyan bir alternatif olarak konumlandırmayı hedefliyor.

aztec yeni bir gizlilik odakli layer 2 guncellemesi sunuyorfa

Bunun yanında The Block‘un haberine göre; Lido, Aave, Compound, Ribbon, Uniswap gibi popüler DeFi uygulamaları Aztec’te başlatmayı kabul etti. Aztec’teki büyüme başkanı Jonathan Wu’ya göre, bu uygulamalar yakında akıllı sözleşmelerini Aztec Connect‘e bir köprü aracılığıyla ekleyebilecek.

Aztec başkanı Jonathan Wu söz konusu güncelleme ile ilgili olarak şu ifadeler kullandı:

Aztec Connect, izinsiz gizlilik için köprü sözleşmeleri için yazılım geliştirme kiti (SDK) sunarak Ethereum’da özel uygulamalar oluşturacak. Ayrıca, diğer layer 2’lerin aksine Aztec Connect’in tarayıcıdan ağdaki işlemlerin işlenmesine kadar kullanıcı etkinliğini şifreleyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala