bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,579.96 3.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,000.84 2.94%
bnb
BNB (BNB) $ 563.71 2.87%
solana
Solana (SOL) $ 139.65 7.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52166 2.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453684 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133725 6.57%

Aztec Network, FTX İddiaları Hakkında Açıklama Yaptı

Aztek Network FTX İddialari Hakkinda Açiklama Yapti

Yakın zamanda kripto para borsası FTX‘in Aztec Network ile etkileşime geçen bir takım adresleri bloke ettiğine dair iddialar dikkat çekmişti. Hızlı bir şekilde birçok kişiye ulaşan bu iddia sonrası Aztec Network‘ten açıklama geldi. Proje FTX konusundaki gelişmeleri takip ettiklerini belirtti.

Aztec Network, FTX İddiaları Sonrası Yasa Dışı Hareketler için Mücadele Ettiklerini Açıkladı

Ethereum’da gizlik odaklı akıllı sözleşme protokolü Aztec Network, kripto para borsası FTX’in bazı Aztec hizmetlerini kullanan müşterilerin hesaplarını “dondurduğu” iddialarına Twitter üzerinden cevap verdi. Protokol, yaptığı paylaşımda FTX’in kullanıcılarını Aztec ile etkileşime girmemeleri konusunda uyardığına dair raporların farkında olduklarını belirtirken, “yasadışı olabilecek kullanıcıların” hizmetini kullanmamasını sağlamak için hâlihazırda aktif önlemler aldıklarını söyledi.

Bu noktada tüm bu yaşananların yakın zamanda ABD Hazine Bakanlığı tarafından kara listeye alınan Tornado Cash olayı ile ateşlendiğini belirtelim. Gizlilik odaklı projeler üzerinde baskıyı oldukça artıran bu hamle, borsaların da prosedürlerinde bir takım değişikliklere gitmesine neden olmuşa benziyor. Ne yazık ki Aztec Network ise bu projelerden biri oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala