bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Applied Digital’den 100 Milyon Dolarlık Fon

applied digitalden 100 milyon dolarlik fonasfg

Kripto para sektöründe birçok kripto odaklı şirket çalışamalarını hızlandırmış durumda. Özellikle şirketler son dönemde başlattıkları yatırım programları ile gündeme gelmeye başladı. Applied Digital, kripto varlıklarına yatırım yapmak için 100 milyon dolar toplamak amacıyla bir fon başlattı.

Applied Digital 100 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

Kripto para sektöründeki hareketlilik hız kesmeden devam ederken, Bitcoin madenciliğindeki fırsatı değerlendirmek isteyen Applied Digital‘den bir hamle geldi. Applied Digital, 100 milyon dolarlık bir fon başlatmaya karar verdi.

vadfgapplied digitalden 100 milyon dolarlik fon

Söz konusu yeni fon, Highland Digital, Applied Digital’in müşterilerinden biri olan GMR Limited ile ortak girişimi olarak kaşımıza çıkıyor. Madencilik makinelerinin mülkiyetine sahip olacak ve iki şirket tarafından paylaştırılmak üzere bir ücret talep edilecek olan yatırımcılardan gelen fonları bir araya getirecek. Applied Digital, yeni edinilen makinelere ev sahipliği yaptığı için potansiyel olarak gelir artışından faydalanacak.

Applied Digital’in CEO’su Wes Cummins, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Gün geçtikçe daha sıkıntılı gibi geliyor, ancak olağanüstü derecede ucuz olan birçok ekipman fırsatı görüyoruz. Sürekli olarak sıkıntılı varlıklara bakıyorum. Haftada birçok kez aranıyorum çünkü başı belada olan birçok insan var. Ve biz de buna dikkatle bakıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala