bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

Apple Kurucu Ortağından Kripto Para Yorumu

apple kurucu ortagindan kripto para yorumu geldi

Apple kurucu ortağı Steve Wozniak, Yahoo Finance ile yaptığı röportajda kripto paralar hakkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin (BTC) ve kripto para destekçesi Wozniak, hükümetlerin kripto paralara müdahale edeceğine inanıyor.

Sunucuların kripto paralar üzerine sorular sorması üzerine Wozniak’ın konuyu hızlıca Bitcoin’e (BTC) getirmesi dikkatlerden kaçmadı. Blockchain teknolojisinin oy verme gibi konularda dahi kullanılabileceğine değinen Apple kurucu ortağı, sözlerine “Değiştirilemeyecek kadar güvenilir bir formata sahip.” diyerek devam etti.

apple kurucu ortagindan kripto para yorumu geldi 1

Apple Kurucu Ortağı Kripto Paraların Hükümetler Tarafından Bastırılacağına İnanıyor

Steve Wozniak, kripto alanı, enflasyon ve Bitcoin hakkındaki soruları oldukça dikkat çeken açılardan yanıtladı. Bununla birlikte, bazı yanılgılarını da dile getirdi. Öyle ki Wozniak, hükümetlerin kripto paraları kontrol edemediği noktada onları kısıtlayıp, yasaklayacağına inanıyor.

Wozniak, hükümetlerin kripto paralara bakış açısı nedir sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Aslında sorun şu, hükümetler kripto paraların asla kendi kontrollerinden çıkmasına izin vermeyecektir. Her şeyin kripto ile yapıldığı bir noktaya gelirsek, ve ilerleyen dönemlerde devletler gözlem ve vergilendirme için kontrolü kaybettiğini düşünürse kripto varlıkları yasaklamak isteyebilir.”

Apple’ın eski kurucu ve ortaklarından Steve Wozniak, Bitcoin’e olan desteği ile de biliniyor. Wozniak daha önce yaptığı bir konuşmada, Bitcoin’in matematiksel bir saflık olarak nitelendirmiş ve desteklemişti.

Diğer taraftan, 2018 yılında verdiği başka bir röportajda da sözlerini yineleyerek şu ifadelere yer vermişti:

“Yalnızca Bitcoin (BTC) saf dijital altındır. Ben buna tamamen katılıyorum. Diğerleri, Bitcoin’in bazı yönlerinden vazgeçme eğilimindeler.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala