bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Anchor Finance, Kriptoyu Popüler Hale Getirmeyi Planlıyor

anchor finance kriptoyu populer hale getirmeyi planliyor

Kripto paraların kullanımı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bununla birlikte birçok şirket kripto paraların kullanımını artırmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Bu şirketlerden biri de Anchor Finance oldu. Anchor Finance, ‘Herkes için Kripto’ sloganıyla harekete geçti.

Anchor Finance’tan Kripto Atağı

Khaleej Times‘a göre, kripto şirketi Anchor Finance, kripto paraların yaygınlaşması için çalışmalar yapmaya başladığını açıkladı. Şirket, Avrupa’da fiattan kriptoya geçiş işlemleri için finansal lisans aldı. Şirket, Orta Doğu / Asya ve ABD ‘de finansal lisanslar almak için çalışmaya devam devam ediyor.

anchor finance kriptoyu populer hale getirmeyi planliyor

Anchor Finance kurucuları Bernhard Lampe ve Arkadius Balserek, ‘Herkes için Kripto’ sloganıyla yola çıktılar. Şu anda şirket, Abu Dhabi Global Markets’tan ikinci lisansını almaya hazırlanıyor.

Anchor Finance, kripto para birimi Anchor’dan Metaverse’e uzanan çalışmalar yapmayı ve projeler geliştirmeyi hedeflediğini açıkladı. Konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

2021’in başlarında, kripto ve geleneksel ekonomide iki farklı geçmişe sahip olarak bir araya geldiğimizde, geleneksel finans ve kripto alanı arasındaki boşluğu düzeltecek bir çözüm olmadığını fark ettik. Ekonominin çalkantılı zamanlara yaklaştığını bildiğimiz için bu zor zamanlarda yatırımcılara ve topluluk üyelerine yardımcı olabilecek bir ekosistem oluşturmak için her iki ekonominin de en iyisini almayı düşündük. Bu şekilde bir yol çizdik.

Anchor Finance yakında amiral gemisi ürünü AnchorLink cüzdanını piyasaya süreceğini açıkladı. AnchorLink, kullanıcıların Anchor Finance ekosistemindeki AnchorSwap veya AnchorExchange gibi tüm ürünlerine erişime izin verecek. Kripto varlıkları, fiat para birimleri, ödeme kartları, pasif gelir ürünleri, NFT, GameFi ve Metaverse arasında bir geçit görevi görecek. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala