bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Altcoin Çöküşünün Arkasında Scimitar Capital’in Kripto Satışı Olabilir

altcoin cokusunun arkasinda scimitar capitalin kripto satisi olabilirde

Kripto para sektöründe altcoin cephesinde sular durulmuyor. Kripto ticaret firması Scimitar Capital, kripto varlıklarını tasfiye etme kararının, altcoin fiyatlarındaki yaygın düşüşün arkasındaki neden olduğu söyleniyor.

Bitcoin fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 4 düşerken, küresel kripto piyasa değeri şu anda son 24 saatte yüzde 5,74 düşüş kaydederek 1,04 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. En iyi kripto para birimleri arasında, son 24 saatte yüzde 24’ün üzerinde fiyat düşüşü ile en çok değer kaybeden Cardano (ADA) ve Solana (SOL) oldu.

Altcoin Çöküşünün Arkasında Scimitar Capital’in Olduğu Söyleniyor

Kripto ticaret platformu olan Scimitar Capital, kripto varlıklarımızı tasfiye etmek için stratejik bir karar verdiğini söyledi. Kripto topluluğu, kripto fiyatlarındaki ani ve yaygın düşüşün büyük olasılıkla nedeninin bu olduğunu düşünüyor. Şirket, yaptığı duyuruda şunları söyledi:

Fonumuz, kripto varlıklarımızı tasfiye etmek ve sermayeyi değerli LP’lerimize iade etmek için stratejik bir karar verdi. Bu hareketin gelişmiş istikrar ve fırsatlar sağlayacağına inanıyoruz.

Bunun yanında Thiccy adlı bir Twitter hesabı, Scimitar Capital’in Fraiday gecesi 2 milyar dolar değerinde altcoini tasfiye ettiğini ve bunun pazar çapında bir satışa yol açtığını söyledi. Bununla birlikte, kripto platformunun kimlik bilgileri, yaygın etki bağlamında henüz tespit edilmedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala