bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,488.28 0.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.05 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 608.62 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.27 1.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524348 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468912 0.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151203 0.97%

Accelerate Financial, NFT Fonunu Başlattı

accelerate financial nft fonunu baslattid

NFT sektörü her geçen gün daha fazla gelişme kaydetmeye devam ederken bu alandaki yatırımlar da artıyor. Birçok şirket NFT alanında fon başlatmaya başladı. Son olarak alternatif yatırım şirketi Accelerate Financial Technologies, Web3 ekosisteminde uzun vadeli büyümeden yararlanmak amacıyla bir NFT fonu başlatıyor.

Accelerate Financial’dan NFT Fonu

Alternatif yatırım şirketi Accelerate Financial Technologies, Web3 ekosistemine dahil olmak için Accelerate NFT Fund LP‘yi başlatıyor. Yapılan şirket açıklamasına göre; CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club koleksiyonları da dahil olmak üzere NFT’lerinin bir karışımına sahip olma planlıyor.

accelerate financial nft fonunu baslattidfg

Accelerate Financial Technologies CEO’su Julian Klymochko, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Web 3’ün büyümesinin hala ilk aşamasındayız ve Web 3’e maruz kalmanın en iyi yolunun mavi çipli NFT’lerden geçtiğine inanıyoruz. Mevcut mavi çip NFT fiyatları, uzun vadeli yatırımcılara 2013’teki bitcoin’e benzer şekilde potansiyel 10 kat getiri sağlıyor.

Klymochko, NFT tabanları ve Ethereum (ETH) fiyatlarının düşmesine rağmen NFT‘lerdeki oynaklığı bir varlık sınıfı olarak kabul etti. Sektördeki düşüşlerin deneyimli tüccarlar için güçlü fırsatlar sağlayacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala