bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

Abrdn, Kripto Borsası Archax’ın En Büyük Hissedarı Oldu

Abrdn Kripto Borsasi Archaxin En Büyük Hissedari Oldu

Kripto para şirketleri yeni gelişmelerin odağında olmaya başladı. Kripto kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte yatırım şirketleri bu sektöre yönelmeye başladı. Yatırım şirketi Abrdn, kripto para borsası Archax‘ın en büyük dış hissedarı haline geldiğini aktardı.

Abrdn Kripto Borsasi Archaxin En Büyük Hissedari Oldu 1

Yatırım Şirketi Abrdn, Kripto Borsası Archax’ın Hissedarı Oldu

Yönetimi altında 619 milyar dolardan fazla varlığa sahip bir yatırım şirketi olan Abrdn, kripto para borsası Archax’ın en büyük dış hissedarı oldu.

2018 yılında kurulan kripto borsası Archax, İngiltere’nin ilk düzenlenmiş dijital menkul kıymetler borsası olarak faaliyet gösteriyor. Şirket, kurumsal yatırımcıların Blockchain tabanlı varlıklara erişmesini sağladığını belirtti. Kripto varlık şirketlerinin Birleşik Krallık’ta faaliyet göstermek için Mali Davranış Otoritesine (FCA) kayıt olması ve onay alması gerekiyor. Archax, düzenleyiciden onay alan tek borsa oldu.  

Archax alım satım, saklama ve komisyonculuğu kapsayan izinleri güvence altına alarak ve bu yıl içinde piyasaya çıkacağını bildirdi.

Abrdn’nin Archax’taki hissesi, şirketin varlık yöneticisine yönetim kurulunda bir koltuk sağlayacak. Şirket bu adımla dijital varlıklar için büyük bir hamle yaptı.

Şirket, Archax’taki hisseyi, yatırımcıların dijital menkul kıymetlerdeki fırsatlara erişmesi ve mevcut tekliflere bağlanması için bir yol olarak kullanmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala