bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

ABD’nin Yeni Korkusu | Dünyanın Yeni Para Birimi Ne Olacak? | Enflasyon Ne Zaman Biter?

Yeni dunya Ali Degermenci Emre Alkin

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci’nin konuğu Emre Alkin oldu. Emre Alkin ile dijitalleşen dünyanın insanlar üzerindeki etkilerini, insanların gelecek üzerindeki etkilerini, kripto paraları, NFT’leri ve daha fazlasını konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Yeni Dünya’nın yeni bölümünde Ali Değermenci konuğu Emre Alkin’e dijital dünya kavramı ile ilgili bir soru yöneltti. Emre Alkin, Ali Değermenci’nin sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Öncelikle gelecekten bahsettiğimiz zaman endişe ile anlamlandırılıyor. Bununla beraber bir beklenti de oluşturuyor. Çünkü gelecek bilinmeyendir. Şimdi geleceği tahmin etmek tahmin edildiği kadar kolay bir iş değil. Bunun yanında geleceği tahmin etmek için ilk olarak bugünde hangi kurumların ileride var olmayacağını da kafanızda düşünmeniz gerekiyor.

Ayrıca Emre Alkin sözlerine şu ifadeleri de ekledi:

Aslında azıcık düşündüğünüzde bilim kurgu yazarlarının vs geleceği tahmin edebileceğini aklımıza getirebiliriz. Biz de ekonomistler olarak bu durumdan faydalanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala