bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,472.27 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.30 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 604.24 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524234 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473242 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150194 0.26%

ABD Senatosu Bankacılık Komitesi SVB İflasını Mercek Altına Alacak

fe2a2979 eb2b 4a57 8868 2

Kısa süre önce Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın batmaları sonucu piyasa oldukça hareketlendi. Birçok düzenleyici kurum bankaların iflas etmesi ile ilgili toplantılar düzenlemeye başladı. ABD’de Senato Bankacılık Komitesi Başkanı Sherrod Brown, Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın batmalarının nedenlerinin değerlendirileceği birçok oturumun ilkinin 28 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Brown’ın verdiği bilgiye göre, Senato Bankacılık Komitesi’nin yapacağı ilk oturuma FDIC Başkanı Martin Gruenberg, Fed’den Michael Barr ve Hazine Bakan Yardımcısı Nellie Liang katılacaklar. Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi de, banka iflaslarını görüşmek için 29 Mart’ta toplanacak.

ABD’de Senato Bankacılık Komitesi SVB’yi Görüşmek için Toplanacak

Demokrat Başkan Sherrod Brown Salı günü yaptığı açıklamada, ABD Senatosu Bankacılık Komitesi’nin Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın iflasıyla ilgili birkaç oturumun ilkini 28 Mart’ta yapacağını söyledi.

17svb banktruptcy tbwc videoSixteenByNine3000

Demokrat Başkan Sherrod Brown yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Silicon Valley Bank ve Signature Bank’ın nasıl çöktüğünün temeline inmemiz, güçlü bir bankacılık sistemini sürdürebilmemiz, Amerikalıların zor kazanılan parasını koruyabilmemiz ve CEO’lar da dahil olmak üzere sorumlulardan hesap sorabilmemiz için kritik önem taşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala