bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

ABD Adalet Bakanlığından Kripto Ekibi için İş İlanı

abd adalet bakanligindan kripto ekibi icin is ilani

ABD Adalet Bakanlığı (DOJ), yeni duyurulan Ulusal Kripto Para Birimi İcra ekibine başkanlık edecek yetkin bir yetkili için iş ilanı yayınladı. DOJ, USAJobs Federal hükümetin işleri web sitesinde yayınladığı iş ilanında, 144,128 ila 172.500 dolar arasında bir maaş alacağı teklif ediyor.

Aranan yönetici, kripto para biriminin yasa dışı bir araç olarak kullanılmasıyla mücadele etmek için ülke çapında bir yaptırım çabasının merkezi bir parçası olarak kripto para davalarını araştıran ve kovuşturan deneyimli bir savcı ekibine liderlik edecek.

abd adalet bakanligindan kripto ekibi icin is ilani 2

ABD Adalet Bakanlığı’nın İş İlanı Dikkat Çekti

ABD Başsavcı Vekili Lisa Monaco Çarşamba günü Aspen Siber Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, kara para aklamayı önleme ve siber güvenlik uzmanlarını kapsayan bir ekip kuracağını açıklamıştı. DOJ’un ekibi tüketicileri çevrimiçi mali suçlardan daha iyi korumasına yardımcı olmaya odaklanacak.

Konuyla alakalı olarak Monako yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kripto para borsaları geleceğin bankaları olmak istiyor. Pekala, insanların bu sistemleri kullanırken kendilerine güvenebileceklerinden emin olmamız ve kötüye kullanımın kökünü kazımaya hazır olmamız gerekiyor. Önemli olan tüketiciyi korumak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala