bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

Fransız Hermes Markası, Metaverse’e Olumlu Bakıyor

fransiz hermes markasi metaversee olumlu bakiyor13

Fransız Hermes markası, metaverse‘i bir araç olarak kullanmayı planları arasına aldı. Lüks kullanım ürünleri üreten dev marka, hitap ettiği kitleye ulaşmakta web3 teknolojisinden faydalanmak istiyor.

Reuters’ta yer alan habere göre, çanta, parfüm, mobilya ve diğer yaşam aksesuarlarının dev markası, iletişim için metaverse kullanmayı düşünüyor. Metaverse hakkında “meraklıyız ve ilgileniyoruz” diyerek bunun iyi bir iletişim aracı olabileceğini belirten şirket yetkilileri, yıllık hissedar toplantısında bir araya geldi.

Fransız Hermes Markası Metaverse Gündemini Toplantıda Ele Aldı

Dün gerçekleşen toplantıda bir dizi karar alan yöneticiler, üretim ve diğer stratejiler için uzun vadeli bir bakış açısı sürdürme planlarının sinyallerini verdi.

Toplantıda ayrıca aile hissedarlarının H51 Holding şirketi tarafından tutulan Hermes sermayesinin yüzde 54’ünün en az 2041 yılına kadar bloke edilmesi yönünde oylama yapıldı.

Son zamanlarda özellikle giyim ve moda alanındaki markaların blockchain rüzgarından etkilenerek metaverse’e girme adımları peş peşe geliyor. İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markası Zara da “Lime Glam” adlı yeni koleksiyonuyla bunun son örneklerinden olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala