bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Visa ve Sanatçı Micah Johnson, NFT Eğitimi Verecek

visa ve nft sanatcisi micah johnson nft egitimi verecek

Visa, NFT karakteri Aku’nun yaratıcısı olan ünlü kripto sanatçısı Micah Johnson ile ortaklaşa NFT merkezli bir program başlattı.

Visa yakın bir zamanda, yaklaşık 150.000 dolar değerinde ETH karşılığında bir CryptoPunks NFT avatarı satın aldı. Bu satın alım sonrası, Ağustos ayında NFT alanında büyük bir sıçrama yaşandı ve bundan kısa süre sonra Punks için piyasa talebi patladı. 

Şimdi ise finansal hizmetler devi Visa, yeni başlatılan bir girişim sayesinde daha da geniş bir içerik oluşturucu kitlesine NFT’ler hakkında daha fazla farkındalık getirmek istiyor.

Visa ve Johnson birlikte çalışarak, sanatçıların ve küçük işletme sahiplerinin NFT’lerin nasıl çalıştığını ve dijital çalışma oluşturmak ve satmak için Blockchain ağlarını nasıl kullanabileceklerini daha iyi anlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

visa ve sanatci micah johnson nft egitimi verecek

Visa ve Micah Johnson, NFT Eğitimi için Ortaklaşa Çalışacak

Visa, inisiyatifte yer almak ve projede yer alacak ilk içerik oluşturucu sınıfını seçmek isteyen içerik oluşturucular için açık bir çağrı yapacak. Şirket ek olarak, birçok gruba sponsor olacak, gruba danışacak ve ayrıca katılımcı içerik oluşturucular ile Visa’nın ödeme ortakları arasında “anlamlı ilişkiler geliştirmeye çalışacak”.

Visa başkan yardımcısı ve kripto başkanı Cuy Sheffield konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Sanat ve içerik oluşturma dünyasında dijital bir rönesansın başlangıcında olduğumuza inanıyoruz. Kültür ve ticaretin kesiştiği noktada topluluklar oluşturan sanatçılar, müzisyenler, yazarlar, fotoğrafçılar ve küratörlerden oluşan gelişen bir ekosistem. NFT’ler gibi kripto ekosisteminde ortaya çıkan yeni teknolojiler, dünyanın dört bir yanındaki dijital yaratıcıların kendi küçük işletmelerini kurmaları için giriş engelini azaltma potansiyeline sahip.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala