bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,640.32 2.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,249.13 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 603.56 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 139.46 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518934 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462269 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145861 0.92%

Hazine’den SEC’e Destek: Yatırımcıları Korumak İçin Destekliyoruz

abd hazine bakani yellen abdnin temerrut riskini yineledi

Kripto piyasasını kasıp kavuran davalarla ilgili ABD Hazine Bakanı Janet Yellen da konuştu. Yellen, yatırımcıların ve tüketicilerin korunması için atılan bu adımları desteklediğini ifade etti. Binance ve Coinbase’e dava açan SEC, Binance şirketlerinin ABD’deki varlıklarının dondurulmasını talep etmişti. Yellen, daha fazla düzenlemeye ihtiyaç olduğunu söyledi.

yellen abd kucuk bankalari korumak icin gerekirse mudahale edecekfedvsd

Yellen’dan Kripto Açıklaması

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, kripto piyasasındaki son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Yellen, yatırımcıların ve tüketicilerin korunması için atılan bu adımları desteklediğini ifade etti. Kripto para regülasyonlarının uygun olacağını ifade eden Yellen, Kongre ile çalışacağını ifade etti.

CNBC’de Squawk Box’ına konuşan Yellen, kriptonun daha fazla düzenlemeye ihtiyaç duyduğu yönündeki görüşünü yineledi. Kripto ile ilgili risk tespit ettiklerini ifade eden Yellen, ek düzenleme için Kongre ile çalışmak istediklerini vurguladı. Yellen, “Sistemde ek düzenlemenin uygun olacağı bazı boşluklar görüyorum” dedi. Yellen, Kongre’nin hızlı hareket etmesi gerektiğine de dikkat çekti.

Enflasyonun düşürülmesinin en önemli öncelik olduğunu ifade eden Yellen, gelecek iki yılı işaret etti. Yellen, ” İş piyasasında gevşeme belirtilerinin olduğunu söyledi. Yellen, hazinenin tüm borçlarını ödemeye devam ettiğini de sözlerine ekledi. SEC Başkanı Gary Gensler, dün yaptığı açıklamada daha fazla kripto paraya ihtiyaç olmadığını söylemişti. Gensler, kripto şirketleri ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala