bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,706.80 2.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,209.11 3.19%
bnb
BNB (BNB) $ 593.68 1.31%
solana
Solana (SOL) $ 136.44 5.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507683 3.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455803 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144837 3.60%

Eski Belçika Maliye Bakanı Kripto Yasağı Çağrısında Bulundu

belcika maliye bakani overtveldt belcika daki 10041545 8077 amp

ABD merkezli bankaların iflas etmesinin ardından piyasa oldukça hareketli günlerden geçiyor. Bu olumsuz gelişmelerin ardından birçok isim kripto para sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çıkan son haberlere göre; Avrupa Parlamentosu üyesi ve eski Belçika maliye bakanı Johan Van Overtveldt, yaptığı bir paylaşımda bankacılık sektöründeki kargaşanın ardından kripto para yasağı çağrısında bulundu.

Eski Belçika Maliye Bakanından Kripto Yasağı Çağrısı

Eski Belçika maliye bakanı Van Overtveldt, Avrupa Parlamentosu blok için dönüm noktası niteliğindeki kripto lisanslama kurallarını oylamaya hazırlanırken yorumlarda bulundu.

eski belcika maliye bakani kripto yasagi cagrisinda bulundudfbdfgx
Eski Belçika Maliye Bakanı Johan Van Overtveldt

Van Overtveldt, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Mevcut bankacılık kargaşasından öğrenilecek bir ders daha. Kripto para birimlerine katı bir yasak uygulayın varlıkların ekonomik veya sosyal değeri olmayan yalnızca spekülasyon.

Van Overtveldt, Parlamentodaki en büyük beşinci siyasi grup olan sağcı Avrupalı ​​Muhafazakârları ve Reformcuları Ekonomik ve Parasal İşler Komitesi’nde temsil ediyor. 2014’ten 2018’e kadar Belçika maliye bakanıydı. Van Overtveldt, parlamentonun dağıtılmış defter teknolojisine dayalı menkul kıymet alım satımına izin veren yeni bir yasa üzerinde çalışmasına öncülük etti ve kriptoyu destekleyen teknolojinin üretkenliği artırmak için büyük potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala