bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Binance Sahip Olduğu Bitcoin Sayısında Coinbase’i Geçti

Binance Sahip Olduğu Bitcoin Sayisinda Coinbasei Geçti

Son kripto para düşüşü bazı kripto para borsalarını neredeyse iflasın eşiğine getirirken bazı borsalar büyüme gösterdi. Bu iki uçta yer alan borsaların başında da şüphesiz Coinbase ve Binance yer alıyor. Öyle ki Coinbase son dönemde işe alımları durdururken, Binance alımlarını artırmıştı. Borsaların Bitcoin hazinelerine baktığımızda ise Coinbase liderliği Binance’e kaptırdığın görüyoruz.

Binance Sahip Olduğu Bitcoin Sayisinda Coinbasei Geçti

Binance’in Bitcoin Rezervleri Coinbase’i Geçti

Kripto para sektörünün önemli isimlerinden ikisi olan Coinbase ve Binance, kripto borsaları olarak yıllardır sert bir rekabet içerisindeler. Özellikle Coinbase’in 2021’in başından 2021’in ilk çeyreğine kadarki gelişimi göz önüne alındığında oldukça hızlı büyüdüğünü söyleyebiliriz. Ancak düzenleyici baskıları ve son yaşananan piyasa düşüşü sonları borsa oldukça kan kaybetti. İlk olarak büyüme hedeflerini askıya alan borsa, devamında birçok kez iflas haberleri ile gündeme geldi.

Binance ise zıttı bir şekilde son dönemde aktif bir büyüme politikası izliyor. Kısa bir süre önce 2.000’in üzerinde çalışan alacaklarını açıklayan borsa, yakın zamanda zor durumda olan kripto şirketlerine yardım edebileceklerini de paylaşmıştı.

Son olarak Binance’in Bitcoin rezervi göz önüne alındığında Coinbase‘i geçmesi de oldukça normal karşılanabilir. Öyle ki iflas ve puan düşüşü haberleri ile sık sık gündeme gelen Coinbase, müşterilerinin de güvenini kaybetmiş ve Bitcoin çekim işlemlerinde artış yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala