bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,226.74 7.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,020.93 4.50%
bnb
BNB (BNB) $ 586.15 3.64%
solana
Solana (SOL) $ 156.29 9.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518042 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453313 6.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156117 7.63%

Winklevoss: Boğa Koşusu Doğu’dan Başlayacak

winklevoss boga kosusu dogudan baslayacak

Kripto para sektöründeki öncü isimlerin Asya’dan beklentileri büyüyor. ABD’de kripto şirketlerine artan baskılar gözleri Asya’dan gelecek hareketlere çevirdi. Cameron Winklevoss, kripto paralardaki bir sonraki boğa koşusunun Doğu’dan başlayacağını belirtti. Chainalysis’e göre Orta, Güney Asya ve Okyanusya 2022’nin en büyük üçüncü kripto para piyasasıydı.

Winklevoss’tan Boğa Tahminini Açıkladı

ABD’li yatırımcı ve Gemini‘nin kurucusu Cameron Winklevoss, kripto para piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Winklevoss, kripto paralarda bir sonraki boğa koşusunun Doğu’dan başlayacağını belirtti. Winklevoss’a göre bir sonraki boğa koşusu kripto paraların küresel bir varlık sınıfı olduğunu gösterecek. ABD’nin bu durumu çok iyi anlaması gerektiğini vurgulayan Gemini kurucusu, “Batı, iki seçeneğe sahip. Onu (kripto paraları) kucaklayın ya da geride kalın” ifadesini kullandı. Kripto düzenlemelerine ilişkin de yorum yapan Winklevoss, net düzenleyici çerçeve oluşturmayan ülkelerin, tarihin tozlu sayfalarındaki yerini alacağını ifade etti.

winklevoss boga kosusu dogudan baslayacak2

Asya’nın kripto piyasalarında dümene geçeceği başka isimler tarafından da savunuluyor. BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, ekim ayında yaptığı bir açıklamasında yeni boğa koşusu için Asya’yı işaret etmişti. Hayes, iplerin Çin’in elinde olduğunu vurgularken, Hong Kong’un hayati bir rolü olduğunu kaydetmişti.

Özellikle ABD’de artan baskıların kripto şirketlerini başka arayışlara ittiği ifade ediliyor. Son olarak Paxos üzerinden hedef alınan Binance, Avrupa ve Ortadoğu’da yeni ortaklıklar arayışına girmişti. Ayrıca dev borsa, ABD dolarına alternatif stablecoin için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala