bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,023.62 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,919.63 1.17%
bnb
BNB (BNB) $ 588.40 1.86%
solana
Solana (SOL) $ 146.40 1.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505266 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.436977 1.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152167 6.40%

Wharton School, Metaverse’de Kurs Başlatacak

wharton okulu metaversede kurs baslatacak

Metaverse günlük hayatımıza yayılmaya ve entegre olmaya başladı. Birçok kişi, kurum ve kuruluş konu hakkında çalışmalar yapıyor ve metaverse’ün daha çok kişiye ulaşması için yeni projeler oluşturuyor. Bu kez Pensilvanya Üniversitesi‘ndeki Wharton Okulu, metaverse’de altı haftalık bir çevrimiçi kurs başlatıyor.

Wharton School’dan Yeni Metaverse Kursu

Metaverse hemen hemen her alanda kendine yer bulmaya başladı. Özellikle dünya çapında birçok eğitim kurumu metaverse ile ilgili yeni hamleler yapıyor. Wharton School metaverse’de yeni bir kurs başlatacağını açıkladı.

Pensilvanya Üniversitesi‘ndeki yüksek profilli bir işletme okulu olan Wharton School, metaverse’de işletme ile ilgili yeni bir kursun başladığını duyurdu. Kurs, altı haftalık olacak ve öğrencileri gelişen metaverse hakkında eğitecek. Öğrencilere metaverse içindeki sorunları çözmeleri için araçlar temin edecek.

Metaverse Ekonomisinde İşletme” başlıklı çevrimiçi kurs, öğrencilere metaverse’de ekonomi uygulamaları hakkında eğitmeyi planlıyor.

wharton okulu metaversede kurs baslatacak

Programın akademik direktörü Kevin Werbach, kursun amacının, işletme uzmanlarına metaverse ekonomisindeki fırsatları ve içindeki sorunları ele almayı sağlamak olduğunu dile getirdi.

Wharton, metaverse kursunu ekonomik danışmanlık şirketi Prysm Group ile birlikte geliştirdiğini belirtti.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Todai olarak da bilinen Tokyo Üniversitesi, bu yıl içinde metaverse’de yer alacak bir çalışma programı sunacağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala