bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,972.94 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.92 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 580.20 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 172.27 1.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520947 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481641 0.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152735 1.62%

Web3 Danışmanı ScienceMagic.Studios’a Tohum Yatırım

Web3 Danişmani ScienceMagic.Studiosa Tohum Yatirim

Yatırım şirketleri yatırımlarını genellikle gelecekte kendilerine yüklü miktarda para kazandırabilecek önemli şirketlere yapıyor Bu yüzden yatırım şirketlerinin ilgisi, son dönemin en kazançlı sektörlerinden biri hâline gelen ve gelecekte çok daha büyüyeceği tahmin edilen Web3 şirketlerine kaymış durumda. Son olarak ScienceMagic.Studios da yatırımcıların gözüne giren projeler arasına katıldı.

Web3 için ScienceMagic.Studios’a 10 Milyon Dolarlık Tohum Yatırım

Web3, şirketlerin son dönemde oldukça üstlerine düştükleri alan hâline geldi. Şirketler yapılanmalarını bu yönde geliştirirken, oldukça yeni olan bu alanda danışmanlık şirketleri de öne çıkıyor. Bu web3 danışmanlık şirketlerinden birisi olan ScienceMagic.Studios da yakın zamanda önemli bir başlangıç yaptı. Öncülüğünü eski Guardian Media Group CEO’su David Pemsel‘in yaptığı şirket, markalara; NFT, token’lar ve diğer web3 teknolojileri için yol gösterecek. Konu hakkında konuşan Pemsel, şu ifadelere yer verdi:

“Dijital varlıklar, markaların topluluklarıyla yeni bir şekilde etkileşim kurmaları ve yeteneklerin işlerinden ilk kez gerçek değeri anlamaları için büyük bir potansiyel sunuyor. Ancak birçok marka bunu yeni anlamaya başlıyor” 

Son olarak yatırım turuna Coinbase Ventures, Digital Currency Group ve Alan Howard gibi isimler katıldığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala