bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Voyager, Teklif Verme Sürecini Yeniden Başlattı

voyager teklif verme surecini yeniden baslatti

İflas eden kripto borç verme platformu Voyager, teklif verme süreci hakkında yeni bir açıklama yaptı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, FTX’in iflasıyla birlikte teklif verme sürecinin yeniden başlatıldığı belirtildi.

Voyager Varlıkları İçin Teklif Süreci Tekrar Başladı

Kripto borç verme platformu Voyager Digital, geçtiğimiz haftalarda varlıklarını satmak için ihaleye çıkmıştı. İflas eden Voyager Digital’in varlıkları için en yüksek teklif FTX cephesinden geldi.

FTX’in iflas ettiğini açıklamasının ardından, Voyager Digital cephesinden yeni bir duyuru yapıldı. Şirket tarafından yapılan duyuruda teklif verme sürecinin yeniden başladığı ifade edildi. 

voyager teklif verme surecini yeniden baslatti 2

FTX’in iflas ettiğini açıklamasının ardından, Voyager Digital cephesinden yeni bir duyuru geldi. Şirket tarafından yapılan duyuruda teklif verme sürecinin yeniden başladığı ifade edildi. Şirket açıklamasında şunları söyledi:

Voyager Digital, FTX’in Bölüm 11 iflas başvurusu sonrasında stratejik seçenekleri değerlendiriyor. Voyager Digital ve FTX US arasındaki “Varlık Satın Alma Anlaşması” artık bağlayıcı değil.

Voyager açıklamasında alternatif teklif sahipleriyle bir görüşme halinde olduklarını da belirtti ancak anlaşma hakkında detay vermekten kaçındı.

Son olarak Temmuz 2022’de iflasını açıklayan Voyager Digital, varlıklarını kısa bir süre önce satışa çıkardı. Voyager Digital’in varlıkları için en yüksek teklifi FTX vererek ihalenin kazananı olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala