bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

FTX, Voyager Digital’in Varlıklarını Satın Aldı

ftx voyager digitalin varliklarini satin aldi 2

İflas eden kripto borç veren Voyager Digital’in varlıkları için satın alma ihalesi tamamlandı. Voyager Digital tarafından yapılan açıklamada, Voyager varlıklarını satın alma ihalesini kripto para borsası FTX US kazandı.

Voyager Digital’in Varlıklarını FTX Satın Alıyor

Voyager Digital tarafından yapılan son açıklamaya göre Voyager Digital’in varlıklarını satın alma ihalesi sonuçlandı. Voyager, iki hafta boyunca süren teklif turunu, en yüksek ve en iyi teklifi veren FTX’in ABD operasyonlarını yürüten şirketi olan FTX US’nin kazandığını açıkladı.

ftx voyager digitalin varliklarini satin aldi

Yapılan açıklamada Voyager, FTX US’nin, Voyager varlıklarını satın almak için yaklaşık 1.422 milyar dolar değerinde teklif verdiğini belirtti. Voyager açıklamasında ayrıca, FTX US’nin bu teklifinin, borçluların bir bölüm 11 planını tamamlamaları ve müşterilerine ve diğer alacaklılara değeri iade etmeleri için ileriye doğru açık bir yol sağlayarak değeri en üst düzeye çıkarttığını ve şirketin yeniden yapılanmasının kalan süresini en aza indirdiğini ifade edildi.

Voyager Digital ayrıca, FTX US’nin varlıkları satın almasının ardından Voyager’ın bölüm 11 sürecinin tamamlanacağını belirtti. Voyager bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte kripto para ticareti yapmaya ve saklamaya devam edecek. Şirket son olarak Voyager ve FTX US arasındaki varlık satın alma anlaşmasının 19 Ekim 2022 Çarşamba günü Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’ne onay için sunulacak ve işleme itiraz için son tarihin 12 Ekim 2022 olduğunu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala