bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,799.49 4.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.81 1.67%
bnb
BNB (BNB) $ 557.41 2.95%
solana
Solana (SOL) $ 131.60 5.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515708 3.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444604 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127514 2.85%

Voyager Digital, Toplu Davalar ile Karşı Karşıya

voyager digital toplu davalar ile karsi karsiya

Kripto para ticaret platformu Voyager Digital‘e aracılık ettiği işlemlerden gizli ücretler aldığı iddia edilerek, toplu dava açıldı. Voyager yöneticisi Michael Legg ise iddialar için “kesinlikle düzmece ve temelsiz” ifadelerini kullandı.

Voyager Digital’e Gizli Ücretler Aldığı İddia Edilerek Dava Açıldı

Kripto para ticaret platformu Voyager Digital yapılan işlemlerden gizli ücretler aldığı iddiası ile başı dertte. Bunun yanında açılan davada yatırımcılar, işlemler için yüzde 100 komisyonsuz reklamları olmasına rağmen, Voyager’in her alım satım işleminde gizli komisyon aldığını öne sürüyor. Söz konusu olan bu dava, 24 Aralık’ta ABD’nin Miami kentinde federal mahkemede açıldığını belirtelim.

voyager digital toplu davalar ile karsi karsiya

Konu ile ilgili olarak Voyager’ın iletişim sorumlusu Michael Legg, şunları söyledi:

Bu eylem kesinlikle sahtedir ve hiçbir değeri yoktur. Bu konuyu uygun yasal kanallar aracılığıyla ele almayı dört gözle bekliyoruz.

Hatırlatmak gerekirse dava konusu dışında kripto para ticaret platformu Voyager Digital, Ekim ayında taraftar katılımı ve diğer eğitim programları ile birlikte kripto paraları daha erişilebilir hale getirmek için Dallas Mavericks ile el sıkışmıştı

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala