bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

Voyager Digital, NBA’den Dallas Mavericks ile Ortaklık Kurdu

voyager digital nbaden dallas mavericks ile ortaklik kurdu

Kripto para ticaret platformu Voyager Digital, taraftar katılımı ve diğer eğitim programları ile birlikte kripto paraları daha erişilebilir hale getirmek istiyor. Şirket bunun için Dallas Mavericks ile el sıkıştı. Kripto varlıkları kullanıma daha uygun hale getirmeyi amaçlayan Dallas Mavericks basketbol takımıyla 5 yıllık bir anlaşma imzalandı.

Voyager Digital ve Dallas Mavericks Ortaklığının Amacı Ne?

Anlaşmanın bir parçası olarak, Voyager ve Dallas Mavericks, topluluk programları ve hayran katılım promosyonları ile beraber kripto para birimini daha erişilebilir hale getirmeye çalışacak.

voyager digital nbaden dallas mavericks ile ortaklik kurdu 2

Voyager Digital’in kurucu ortağı ve CEO’su Steve Ehrlich konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu ortaklık bize dünyanın her yerinden insanları günlük yaşamlarında kripto kullanma yolları konusunda eğitme fırsatı veriyor. Gerçek finansal özgürlüğü elde edin ve kripto aracılığıyla nesiller arası zenginlik inşa edin. Bunu Mavs’de ve zaten uzayla derinden ilgilenen sahipleri Mark Cuban’da yapmak için harika bir ortak bulduk.

Ayrıca belirtmek gerekirse; Mark Cuban’ın sahibi olduğu basketbol takımı, NBA’de biletler ve ürünler için kripto ödemelerini kabul eden ilk şirketlerden biriydi. Mavs ilk olarak 2019’da Bitcoin‘i kabul etmeye başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala