bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,410.53 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.15 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 570.89 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 161.87 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515596 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458216 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150576 2.33%

Voyager Digital, Geri Ödemelere Hazırlanıyor

voyager digital geri odemelere hazirlaniyor

Kripto borç verme platformu Voyager Digital, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuş ve bu başvuruyla birlikte şirketin iflas mahkemesi süreci de başlamıştı. Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre Voyager, önümüzdeki ödemelerde geri ödemelere başlamayı planlıyor.

Voyager Digital, Alacaklılara Geri Ödemelere Başlıyor

İflas eden kripto kredi şirketi Voyager, sorunlu kripto kredi kuruluşunun iflas davasında Teminatsız Alacaklılar Resmi Komitesi’ne göre, “önümüzdeki birkaç hafta içinde” alacaklılara nakit ve kripto para birimi ödemelerine başlayabilir.

voyager digital geri odemelere hazirlaniyor 2

Şirket, söz konusu geri ödeme ile kripto para borsası Binance’in ABD kolu olan Binance.US’in varlıklarını satın almak için 1.3 milyar dolarlık bir anlaşmadan çekilmesi sonrasında tasfiye prosedürlerini tamamlıyor. Şirketin alacaklılar komitesi tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Voyager ayrıca alacaklılara dağıtım yapmak için gerekli olan her şeyi dahili olarak sonuçlandırıyor. İlk dağıtımların önümüzdeki haftalarda başlayacağını düşünüyoruz.

Mahkeme onaylı yeniden yapılandırma planı, Binance.US anlaşmadan çıkmaya karar vermesi durumunda Voyager’ın tasfiye etmesine izin veren bir “geçiş” planı da içeriyordu. Kripto para borsası Binance’in ABD kolu olan Binance.US, söz konusu satın alım anlaşmasından, “Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düşmanca ve belirsiz düzenleyici iklim” sebebiyle çıktığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala