bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,720.95 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,584.21 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 586.79 1.49%
solana
Solana (SOL) $ 186.24 0.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622036 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651727 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213862 16.99%

Binance ve Circle Cephesinden Birleşik Krallık Açılımı

binance ve circle cephesinden birlesik krallik acilimi 2

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve dünyanın en büyük stablecoin ihraççılarından birisi olan Circle, hükümetlerin kripto düzenlemeleri konusunda yetkililerle birlikte çalışmaya devam ediyor. Binance ve Circle, Birleşik Krallık’ın önerilen kripto düzenleme çerçevesine katılacağını açıkladı.

Binance ve Circle, Birleşik Krallık’ın Kripto Düzenleme Çerçevesine Katılıyor

Kripto para borsası Binance ve stablecoin ihraççısı Circle, ülke dijital varlıkların hem ticaretini hem de kredilendirilmesini yönetmek adına yeni bir çerçeve düşünürken, Birleşik Krallık hükümetine geri bildirimde bulundu.

binance ve circle cephesinden birlesik krallik acilimi

Hacim bakımından dünyanın açık ara en büyük kripto para borsası olan Binance, tüketicinin korunması, piyasa bütünlüğü ve finansal istikrara özel dikkat gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Bununla birlikte, orantısız düzenlemelerin “inovasyon ve büyümeyi istemeden de olsa engellenebileceği, seçim ve rekabeti ortadan kaldırabileceği ve potansiyel olarak tüketiciler düzenlenmemiş pazarlara ya da operatörlere yönlendirebileceği” uyarısını dile getirdi.

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao Twitter’da “Listeleme / delist işlemleri borsalar tarafından yapılmalı ve borsalar net ifşa kurallarına dayalı olarak tüketicilere doğru bilgi sağlamaktan ve yeterli durum tespiti yapmaktan sorumlu tutulmalıdır.” ifadesini kullandı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala