bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Vitalik Buterin “Proof of Stake” İsimli Kitap Yayınlayacak

vitalik buterin proof of stake isimli kitap yayinlayacak

Ethereum Merge güncellemesi için gün sayarken Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, Proof of Stake isimli bir kitap yazdığını ve bu kitabın dijital ve fiziksel halinin önümüzdeki ay çıkacağını duyurdu.

Vitalik Buterin’den “Proof of Stake” Kitabı

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in son Twitter gönderisine göre, Buterin son 10 yılda çeşitli yazılarını derleyerek bir kitap haline getirdi. Buterin bu kitabıN 27 Eylül’de yayınlayacağını duyurdu.

Buterin’in “Proof of Stake, The Making of Ethereum and the Philosophy of Blockchains” başlıklı kitabı hem fiziksel hem de dijital kopyalarda satışa sunulacak. Buterin ayrıca, kitabın NFT halini imzalı şekilde piyasaya sürecek. Kitap satışa çıktığında, NFT sahipleri de imzalı dijital kopyalarına da erişebilecek.

Buterin, açık kaynaklı kamu mallarının gelişimini desteklemek için kitabın satışından elde ettiğini gelirleri Gitcoin Grants’e bağışlayacağını duyurdu. Kitap, Ethereum’un en önemli güncellemelerinden biri olan “The Merge”den iki hafta sonra piyasaya sürülecek.

Ayrıca belirtmek gerekirse dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, platformunda bir staking hizmeti başlattığını duyurdu.

Ek olarak Ethereum’un durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında ETH 1.595,65 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala